Home Nieuws Luuk de Jong gelukkig in Sevilla en wil blijven maar sluit terugkeer...

Luuk de Jong gelukkig in Sevilla en wil blijven maar sluit terugkeer naar PSV niet uit

2269
0

Het mag met recht opvallend nieuws worden genoemd: PSV wil Luuk de Jong terughalen naar Eindhoven.

De spits is uitermate populair binnen de directie- en stafgelederen van de club. De Jong is immers een perfect uithangbord, veroorzaakt nooit onrust en presteert naar behoren, naast het feit dat de spits geldt als de kopspecialist van Europa.


Toch is een transfer vrijwel uitgesloten deze zomer. De Jong heeft het erg naar zijn zin in Sevilla en wil in het buitenland naam maken. Een terugkeer zit momenteel niet in zijn hoofd, maar niets valt uit te sluiten in het voetbal, weet ook Luuk de Jong.

Financieel gezien zijn er ook wat obstakels te nemen. Het probleem begint bij het tweejarige contract dat nog lopende is en het feit dat Sevilla veel geld voor de Jong naar Eindhoven over wist te maken. Geslaagd is zijn komst allang getuige zijn twee doelpunten in de finale van de Europa League.

Het Eindhovens Dagblad meldt ook dat een terugkeer te vroeg komt. Bronnen rond De Jong gaven deze week aan het ED aan dat hij geen haast heeft om terug te komen en dat er alleen iets verandert als er bij Sevilla iets verandert, aldus het ED. Hij is volgens intimi gelukkig in Sevilla en voelt alleen iets voor een terugkeer als hij daar weg zou moeten.

Sevilla kijkt op dit moment naar mogelijkheden om een nieuwe spits aan te trekken. Wat dit betekent voor De Jong is volgens Spaanse journalisten onduidelijk. Luuk de Jong en PSV staan wel met grote regelmaat met elkaar in contact gezien de warme banden en zijn werk als ambassadeur voor de club.


Facebook Comments