Home Nieuws Luuk de Jong: Fantastische sfeer in het stadion helpt ons

Luuk de Jong: Fantastische sfeer in het stadion helpt ons

15
0

Luuk de Jong is nog lang niet tevreden met de prestatie van PSV in Europa. De spits wil meer en blijft met beide benen op de grond. De Jong dankt de supporters voor de geweldige sfeer in het stadion.

“Zeker in eigen stadion, met het publiek erachter, kunnen we iets bijzonders neerzetten. Dat is tegen United ook gebleken”, vertelde De Jong na afloop van de 2-1 zege op de Britten“Uit zullen we het misschien iets anders aan moeten pakken, maar er komen nog twee thuiswedstrijden aan. We zijn tot nog veel meer in staat. Overwinteren in de Champions League? Dat is de ambitie, maar het is te snel om daar na één zege aan te gaan denken.”
De Jong merkte in de laatste weken al dat PSV de stijgende lijn te pakken had. Daarom kwam de overwinning op United voor hem ook niet compleet uit de lucht vallen. “De nieuwe jongens passen zich steeds meer aan en de automatismen komen erin. Ik zie ook dat iedereen beseft wat je ervoor moet doen om topwedstrijden te winnen. In zo’n wedstrijd als tegen United moet je blijven gaan. Luciano Narsingh zei tijdens de wedstrijd zelfs tegen me: ik voel me niet moe, ik kan blijven gaan. En dat gevoel moet je elke wedstrijd hebben. Al helpt de fantastische sfeer in het stadion daar ook wel bij. Dat was tegen United bijzonder om mee te maken. Echt fantastisch”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here