Home Nieuws Luuk de Jong én Madueke op de weg terug, Engelse aanvaller loopt...

Luuk de Jong én Madueke op de weg terug, Engelse aanvaller loopt voor op schema

2875
0

Goed nieuws van het blessurefront. Zowel Luuk de Jong als Noni Madueke herstellen voorspoedig van relatief stevige blessures.

Vooral Noni Madueke blesseerde zichzelf zwaar en kreeg een maandenlang herstelplan voorgeschoteld. De onfortuinlijke Engelse aanvaller loopt echt voor op schema en kan vermoedelijk sneller zijn rentree maken dan verwacht.

Gevreesd werd dat Madueke pas na de winterstop weer in actie kan komen. Zijn revalidatie loopt echter voorpoedig, meldt het Eindhovens Dagblad. Met een beetje geluk kan de Engelsman voor de start van het WK nog in actie komen voor PSV. Dat zou een welkome opsteker zijn voor Ruud van Nistelrooij maar ook voor Madueke zelf. De aanvaller vervalt van de ene in de andere blessure maar er gloort dus licht aan het einde van de tunnel.

Luuk de Jong wordt node gemist maar sluit naar verluidt voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen SC Cambuur weer aan bij de wedstrijdselectie. PSV houdt hierbij een kleine slag om de arm. Ook zijn herstel verloopt voorspoedig.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here