Home Nieuws Luuk de Jong en Daniel Schwaab steunpilaren in kampioenswedstrijd

Luuk de Jong en Daniel Schwaab steunpilaren in kampioenswedstrijd

11
0

Daniel Schwaab en Luuk de Jong krijgen veel lof en complimenten na de wedstrijd tegen Ajax.

De Telegraaf rapporteur Jan Peters stelde dat de twee de beste spelers op het veld waren. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal niet zo gecharmeerd van hem ben, maar vandaag was hij de beste man op het veld”, oordeelt Peters, die de Duitse verdediger van PSV beloont met een 7,5.

Luuk de Jong werd beloond voor zijn tomeloze inzet en goede spel. “Die jongen is altijd bezig met het belang van het team en werkt keihard. Tegen Ajax maakte hij weer een beslissend doelpunt. Dat is een belangrijke kwaliteit. Ik ben blij voor hem dat hij zich dit seizoen goed herpakt heeft. Na de competitiestart en een lange doelpuntendroogte werd hij eigenlijk al afgeschreven, maar hij heeft zich uit dat dalletje terug geknokt. Nu vormt hij eigenlijk de kapstok van het elftal.”

Peters was minder gecharmeerd van Hirving Lozano. “Hij lag vooral veel op de grond. Hij staat bekend om zijn sterke acties, maar die heb ik tegen Ajax niet gezien. Wel zag ik hem – na een duwtje – om een gele kaart voor de tegenstander vragen. Dat moet hij niet doen. Die jongen moet zich weer meer gaan concentreren op het voetbal.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here