Home Nieuws Luuk de Jong dichtbij transfer naar Mexico

Luuk de Jong dichtbij transfer naar Mexico

100
0

Luuk de Jong staat op het punt om PSV te verruilen voor CF Monterrey in Mexico.

De wegen van PSV en haar topscorer lijken dus te gaan scheiden. De club was voornemens om de aanvoerder en het absolute boegbeeld van de club nog één seizoen in Eindhoven te houden maar dat plan lijkt dus te mislukken.


Het Mexicaanse Record meldt vrijdagavond dat de onderhandelingen tussen CF Monterrey en het kamp Luuk de Jong zich in een vergevorderd stadium bevinden.

Volgens Record is een deal dichtbij. De Jong, zijn zaakwaarnemer Laros, de clubs Monterrey én PSV naderen een akkoord over de toch verassende transfer. Naar verwachting worden alle plooien na het weekend al gladgestreken. De Jong heeft momenteel contant met Lozano en Andrés Guardado over de ins en outs van de Mexicaanse competitie.

In tegenstelling tot Mexicaanse media weet het Eindhovens Dagblad dat een transfer nog niet heel concreet is. Er is nog niets bekend over de hoogte van de eventuele transfersom. Transfermarkt, een Duits medium, bracht deze week naar buiten dat Luuk de Jong momenteel een marktwaarde weet te vertegenwoordigen van ruim 12 miljoen euro.

Later meer.


Facebook Comments