Home Nieuws Luuk de Jong denkt aan terugkeer: ‘PSV heeft een plek in mijn...

Luuk de Jong denkt aan terugkeer: ‘PSV heeft een plek in mijn hart’

1776
0

Luuk de Jong is nog altijd speler van FC Barcelona maar weet oprecht niet hoe zijn volgende seizoen eruit gaat zien.

De spits twijfelt over zijn toekomst en sluit daarom niets uit. De Jong denkt ook aan terugkeer naar PSV. Maar ook een nieuw seizoen FC Barcelona of Sevilla kan niet worden uitgesloten. ‘Kijk, ik ben 31 en ik moet ook goed afwegen wat ik moet doen’, zegt hij in gesprek met de NOS.

De beste kopper van Europa denkt ook het wereldkampioenschap voetbal in Qatar dus een terugkeer naar PSV zou uitkomst op speeltijd en dus het WK kunnen betekenen. En dus zegt de Jong over PSV: ‘Ze mogen altijd hopen. En dat doen ze denk ik ook veel’, reageert De Jong over de altijd aanwezige interesse van PSV.

‘Maar nee, ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet. Ik ben nog bezig met dit moment bij een prachtige club. Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft.’

Luuk de Jong heeft een behoorlijke staat van dienst in Eindhoven. De spits reeg de successen aaneen. Marcel Brands wist de Jong te overtuigen om na een lastige periode in Mönchengladbach zichzelf bij PSV weer op te richten. En dus speelde Luuk de Jong 204 wedstrijden voor PSV, waarvan het gros als aanvoerder van de club. De Jong scoorde maar liefst 112 doelpunten en werd drie keer landskampioen.


Facebook Comments Box