Home Nieuws Luuk de Jong blijft geloven in nieuwe landstitel

Luuk de Jong blijft geloven in nieuwe landstitel

7
0

“Ik denk nog steeds dat als wij de laatste vier wedstrijden winnen, wij kampioen worden,” zegt Luuk de Jong in gesprek met de NOS.

“Het is dus hopen op puntenverlies van Ajax. Als zij ook de laatste vier wedstrijden winnen, hebben ze een heel goed seizoen gedraaid. En dan heb ik daar zeker alle respect voor.” PSV dwong zelf  opnieuw respect af met de overwinning op Willem II met tien man. “Ja, heel opvallend dat we die wedstrijden nog wonnen”, zegt De Jong.
“Terwijl het gelijkstond, we hadden niet eens een voorsprong. Het zegt iets over de kwaliteit die we in het team bezitten. En over de werklust. We hebben alles voor elkaar over”, trapt de Jong wat open deuren in. “Elke wedstrijd is nu moeilijk, vooral door de druk die erbij komt kijken. Wij krijgen Roda-uit en dat is altijd moeilijk geweest voor PSV. Maar dat geldt ook voor Ajax tegen Utrecht. Het zijn allemaal wedstrijden die je op papier niet zomaar gewonnen hebt. Het wordt nu een kwestie van focussen. En van wie er het beste met de druk kan omgaan. Want druk gaat er komen natuurlijk. Die gaat opgevoerd worden door de mensen en door de media. Wie daar goed mee omgaat, houdt het het langst vol.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here