Home Nieuws Luuk de Jong blij met sportief goede loting tegen Sevilla en wijst...

Luuk de Jong blij met sportief goede loting tegen Sevilla en wijst naar Monaco, Feyenoord, Arsenal en Ajax

1290
0

Luuk de Jong gaf vorige week al blijk van hoop op een mooie loting tegen of FC Barcelona of Sevilla.

Beide clubs zijn uiteraard oud-werkgever van de spits en dus werd Luuk de Jong maandagmiddag op zijn wenken bediend. Sevilla FC is de tegenstander van PSV in februari. Het elftal van Ruud van Nistelrooij begint eerst met een uitwedstrijd, om de klus eventueel in eigen huis te kunnen klaren.

Tegenover PSV.nl heeft Luuk de Jong aangegeven het tweeluik tegen Sevilla persoonlijk een schitterende loting te vinden. De aanvoerder van PSV stond van 2019 tot afgelopen zomer onder contract bij de Spaanse club en vierde een behoorlijk succes met het winnen van de Europaleague. “Ik kijk ernaar uit om de mensen van de club weer te zien”, aldus De Jong. “Natuurlijk volg ik Sevilla nog. De club zit niet in de beste fase, maar dat zegt niets over de wedstrijden die we over een aantal maanden moeten spelen. Februari is nog ver weg. Het gaan voor mij in ieder geval twee bijzondere wedstrijden worden. Ik heb er erg veel zin in.”

Hoe zit het met de kansen op winst en kwalificatie voor de volgende ronde? Sevilla is immers dit seizoen een club waar de tegenslagen aaneen worden geregen. Sevilla FC bezet momenteel de zestiende plaats in La Liga. Volgens de spits is PSV zeker kansrijk. “We hebben dit seizoen al meerdere topwedstrijden gewonnen”, zo geeft hij aan, om vervolgens te wijzen naar de clubs die PSV dit seizoen al wist te verslaan. “Tegen AS Monaco, Feyenoord, Arsenal en gisteren tegen Ajax kun je zien waartoe ons team in staat is. Het zal belangrijk worden om onszelf in Sevilla in een goede uitgangspositie te manoeuvreren voor de return in het Philips Stadion.”


Vorig artikelWens Luuk de Jong komt uit, PSV naar Sevilla
Volgend artikelXavi Simons maakt door geheel Europa tongen los: ‘Kan Xavi Simons PSV 86 miljoen opleveren?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in