Home Nieuws Luuk de Jong aast op revanche tegen Ajax

Luuk de Jong aast op revanche tegen Ajax

35
0

Luuk de Jong wil komend weekend revanche nemen op Ajax. Revanche op de eerdere nederlaag van dit seizoen, maar ook revanche op de verloren wedstrijd met FC Twente uit 2011. 

“Iedere wedstrijd dat je kampioen kunt worden, is speciaal. Maar het thuis tegen Ajax afmaken, is natuurlijk hét droomscenario”, vertelt hij tegenover Voetbal International. “Na de 2-0 achterstand bij AZ ging dit wel even door mijn hoofd. Dat Ajax zondag op één punt zou kunnen komen als we zouden verliezen. Dat mag niet en gelukkig hebben we het snel uit ons hoofd gezet.”

Wat De Jong nog niet uit zijn hoofd heeft gezet, is het duel op 15 mei 2011, toen de Amsterdammers dankzij goals van Siem de Jong (2x) en Danny Landzaat kampioen van Nederland werden. “Dat was een gekkenhuis en Ajax pakte uiteindelijk de titel. Zondag spelen we een heel grote wedstrijd, dat is een extra motivatie. Het eerste duel in dit seizoen tegen Ajax – een 3-0 nederlaag – nemen we ook nog mee, we hebben nog wat recht te zetten. Er telt maar één ding en dat is de titel binnenhalen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here