Home Nieuws Lukt het Elia de emoties in bedwang te houden?

Lukt het Elia de emoties in bedwang te houden?

29
0

Eljero Elia is zich langzaam aan het opmaken voor alweer een wedstrijd waarin hij een prijs met zijn Feyenoord kan winnen. Na de KNVB beker willen de Rotterdammers nu weer de Coolsingel vol krijgen om het veroveren van de JC schaal te vieren. Elia stelt heel simpel dat Feyenoord een jaar verder is en dus rijper is voor de titel. De labiele linkerspits vergeet er wel bij dat PSV en Ajax ook een jaar verder zijn en kwalitatief meer in de melk te brokkelen hebben.
De nieuwe Deense spits brengt wellicht 10 goals meer dan de vervelende en luie Michiel Kramer maar dan nog is het verschil in kwaliteit erg groot. Maar Elia blijft positief en geef hem eens ongelijk. “Je kan hoog of laag springen, maar het is gewoon een prijs. Iedereen wil prijzen winnen, als je er staat wil je winnen ook”, stelt de vleugelaanvaller.

Teamgenoot Karim El Ahmadi kan dat alleen maar beamen. “Zondag gaat het beginnen, dan kunnen we weer een mooie prijs pakken”, weet hij. Dat er soms lacherig over de Johan Cruijff Schaal wordt gedaan, kan hij niet bevatten. “Ik heb zelf in Engeland gespeeld. En als je om een prijs ging spelen dan gaat het er gewoon om.”

We zijn benieuwd of Elia in deze editie van PSV – Feyenoord wel de emoties in bedwang kan houden. In eerdere confrontaties lukte het Elia niet zichzelf te beheersen en werd hij meermaals terecht gewezen door teamgenoten en scheidsrechters. Op onderstaande foto is te zien hoe de Hagenaar enkele PSV spelers na de goal van Moreno wilde manen tot stoppen met juichen voor de Feyenoord tribune. Elia kwam naar eigen zeggen slechts enkel de bal ophalen..


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here