Home Nieuws Luckassen vervalt in herhaling: ‘Kans heel klein is dat ik nog bij...

Luckassen vervalt in herhaling: ‘Kans heel klein is dat ik nog bij PSV ga spelen’

300
0

Derrick Luckassen lijkt opgeluchter dan ooit nu zijn nieuwe overeenkomst met Anderlecht rond is.

Het lijkt een pijnlijk verhaal te worden voor Luckassen als de naam PSV valt want de verdediger valt steeds in herhaling over zijn toekomst bij de club die hem op het hoogste niveau wel degelijk de kans gaf zich te ontwikkelen.

Te pas en te onpas spreekt Luckassen zich uit dat zijn toekomst niet bij PSV ligt. Het begint enigszins respectloos te worden maar goed, in voetbal kan nu eenmaal alles.

De Amsterdammer verlengde dinsdag zijn contract bij PSV tot medio 2023, maar denkt niet ooit nog een wedstrijd voor PSV te zullen gaan spelen. De verdediger werd direct na de contractondertekening voor een tweede seizoen verhuurd aan Anderlecht.

“Ik denk dat de kans heel klein is dat ik echt nog bij PSV ga spelen”, zegt de 25-jarige verdediger tegen De Telegraaf. ”

“Ik heb dan wel voor een jaar bijgetekend, maar dat was een voorwaarde van PSV. Zo willen ze voorkomen dat ik transfervrij wegga. PSV wil zijn geld terug en mij maakte het niet zoveel uit. Het geeft mij alleen maar een jaartje extra zekerheid.”

PSV betaalde in 2017 vijf miljoen euro voor Luckassen. In 2018 werd hij verhuurd aan Hertha BSC en vorig seizoen kwam hij ook al in actie voor Anderlecht.

“Ik heb bijna alles gespeeld, eerst als rechtsback en later ook in het centrum van de verdediging. Eindelijk weer wat stabiliteit na moeilijke jaren. Ik ben blij dat ik de kans krijg om dit door te gaan trekken bij Anderlecht. Als ik nu weer bij een nieuwe club had moeten beginnen, zou dat niet goed zijn geweest voor me. Nu wil ik een jaar gaan knallen bij Anderlecht en daarna ga ik kijken wat er op mijn pad komt”, aldus de bij PSV gewezen verdediger.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here