Home Nieuws Luciano Narsingh: We zijn minder afhankelijk dan vorig seizoen

Luciano Narsingh: We zijn minder afhankelijk dan vorig seizoen

9
0

Bijna niemand in Eindhoven en omstreken heeft het nog over Wijnaldum of Depay. PSV heeft het vertrek van de twee sterspelers uitstekend opgevangen.

Luciano Narsingh legt de basis voor de succesvolle reeks na de winterstop zelfs bij het vertrek van Wijnaldum en Depay, wiens opvolgers en vervangers ervoor zorgen dat PSV stabieler en minder afhankelijk is.

Narsingh is bovendien tevreden over de rol die hij zelf vervult na zijn dip in het najaar. “De trainer heeft het me uitgelegd waarom hij mij de afgelopen weken passeerde. Wat hij zei? Dat hou ik tussen ons”, zegt Narsingh tegen Metro. Doordat Narsingh nu wel telkens bij de selectie zit en zelfs in de basis mag starten, werd Florian Jozefzoon gepasseerd.

“Wat is het verschil met afgelopen seizoen? “Toen waren we meer afhankelijk van Georginio Wijnaldum en vooral Memphis Depay. Luuk de Jong is dan wel onze topscorer, maar als hij een keer geen doelpunt maakt zoals vandaag dan doen anderen dat wel. Pereiro heeft er niet voor niks al negen inliggen, Davy Pröpper heeft al acht keer gescoord, ikzelf en Jürgen Locadia hebben er zeven gemaakt en Marco van Ginkel is er pas bijgekomen, maar heeft in vijf wedstrijden ook al drie keer gescoord.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here