Home Nieuws Luciano Narsingh spreekt over vormdip

Luciano Narsingh spreekt over vormdip

8
0

Luciano Narsingh is alles behalve in vorm. De aanvaller ontkracht dit niet in gesprek met Omroep Brabant.

De buitenspeler blikt ook vooruit op de uitwedstrijd in Doetinchem. “Dat is een moeilijke uitwedstrijd. Op papier moeten we natuurlijk winnen maar als we inzakken kan De Graafschap het ons moeilijk maken en wordt het en zware wedstrijd”, overdrijft Narsingh.

“Wij zijn natuurlijk een topploeg. Als je als De Graafschap mindere kwaliteiten hebt, moet je een goed plan verzinnen. Dus hard werken en kort op de duels zitten. Wij analyseren de ploeg natuurlijk ook en hebben overal antwoord ook. Wij gaan voor de voetballende oplossing. We gaan kansen creëren en proberen de bal langer in bezit te houden en dan zien we wel. We kijken wedstrijd per wedstrijd en zaterdag is het De Graafschap. Als we daar drie punten hebben gehaald kunnen we weer door naar de volgende wedstrijd tegen Wolfsburg.”

Narsingh draait er niet omheen als het over zijn matige spel van de laatste weken gaat. “Dat kan beter bij mij. Ik moet zorgen dat ik mijn man voorbij blijf gaan en dat mijn eindpass beter is, dan kan ik voor gevaar zorgen. Het is niet mijn beste fase maar daar maak ik mij niet druk om. Als voetballer heb je up en downs. De eerste maanden dit seizoen gingen goed, nu gaat het wat minder. Maar ik blijf bikkelen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here