Home Nieuws Luciano Narsingh erkent gebrek aan rendement

Luciano Narsingh erkent gebrek aan rendement

8
0

Met 2 doelpunten tegen FC Groningen was Luciano Narsingh belangrijk voor PSV. Waar hij tegen ADO in de 2e minuut verzuimde een grote kans te benutten, was hij tegen Groningen wel efficiënter met het benutten van zijn kansen.

Efficiëntie is het beoogde toverwoord voor Narsingh. De vleugelspeler weet dat zijn rendement omhoog moet en werkt daar hard aan.
“Ik denk dat ik vaker dit soort wedstrijden kan spelen. Maar ik ga niet altijd goed met de kansen om”, zegt Narsingh in het Algemeen Dagblad. “In voetbal gaat het om het rendement. Ik probeer het vol te houden. Als het minder gaat, dan kun je ook weer uitgescholden worden. Ik wil belangrijk blijven bij PSV.”
Narsingh scheurde in 2012 zijn kruisband af in een wedstrijd tegen NAC Breda. Hij maakte tien maanden later zijn rentree, maar het duurde veel langer voordat hij helemaal hersteld was van zijn zware blessure. “Ze zeggen: na je blessure heb je een jaar nodig. Nou, in december is het straks drie jaar geleden en ik voel me nu pas weer echt top. Dit moet het seizoen zijn waarin ik vol gas kan geven. Ik moet niet meer denken: wat als het fout gaat?”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here