Home Nieuws Eerste volledige seizoen Narsingh in Premier League

Eerste volledige seizoen Narsingh in Premier League

39
0

Zoals Marco van Ginkel al 2 keer halverwege bij PSV wist in te stappen en daar soms de nadelige consequenties van wist te ondervinden, kijkt Luciano Narsingh terug op zijn eerste halve seizoen in de Premier League.

Narsingh bereidt zich nu voor op zijn eerste complete seizoen bij Swansea City en inmiddels alweer enkele weken in training. Narsingh voelt zich thuis in het westen van het Verenigd Koninkrijk. Zijn eerste half jaar bij de Premier League-club gebruikte de vleugelaanvaller om zich aan te passen.
Tijdens zijn vakantie op Curacao en in het Marokkaanse Marrakech zat Narsingh niet stil. Hij werkte met een individuele trainer en een persoonlijk trainingsschema. “De Premier League is de beste competitie ter wereld, dus je hebt de beste voorbereiding nodig”, zegt hij op de website van zijn huidige club. “Je kunt het niet gemakkelijk opnemen, want dan gaat het fout.”

De rechtsbuiten speelde tot nu toe dertien wedstrijden voor Swansea. Hij bereidde drie doelpunten voor. “Ik heb een half jaar nodig gehad om mij aan te passen aan de Premier League. Ik kon meteen zien dat het spel hier veel sneller gespeeld wordt, en het fysiek zwaarder is. Ik moest hieraan werken. Ik ben blij waar ik nu sta. Nu, na een half jaar achter me, wil ik meer van mezelf laten zien.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here