Home Nieuws ‘Lucas Moura, zou hij een goede speler zijn voor PSV?’

‘Lucas Moura, zou hij een goede speler zijn voor PSV?’

4933
1

Lucas Moura, speler van Tottenham Hotspur die voor mei 2019 niet veel bekendheid genoot in Nederland en daar daarbuiten.

Na de halve finale Champions League tussen Tottenham Hotspur en Ajax was dat wel anders. Moura scoorde maar liefst drie keer, waar Valentijn Driessen in zijn voorbeschouwing op de return in Amsterdam opperde dat Moura geen doelpunt zou maken. ‘Die Moura scoort nooit’, zei Driessen.

Het liep allemaal anders en het fittere maar over twee wedstrijd bezien ook betere Tottenham Hotspur plaatste zich voor de finale in Madrid. Vier jaar later is de Braziliaan nog altijd speler van Spurs maar daar komt een eind aan na dit seizoen. Het aflopende contract van de Braziliaanse aanvaller zal niet worden verlengd, meldt de club uit Londen.

Het Instragram fanaccount PSV Brasil, vaak leuke foto’s en video-items publicerend over veelal Braziliaanse spelers, wijst naar PSV als mogelijk volgende bestemming. Het lijkt een onmogelijke transfer gezien de Premier League salarissen maar niets kan worden uitgesloten. De gedachte is in ieder geval een positieve. ‘Lucas Moura, zou hij een goede speler zijn voor PSV?’, vraagt PSV Brasil zich af.

Moura speelde eerder in Europa voor Paris Saint-Germain, voordat hij in 2018 naar Engeland verhuisde. De voormalige international van Brazilië speelde 219 wedstrijden voor Tottenham Hotspur en maakte 38 doelpunten.


Vorig artikelVerwachtingen rond opstelling tegen Heerenveen maken plaats voor blik op de bank na mogelijke onrust
Volgend artikelOnnavolgbare stap: Philips wordt shirtsponsor van schandaalclub FC Barcelona

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in