Home Nieuws Luc Nilis vertrekt bij VVV en wil naar Anderlecht: ‘Maar voor PSV...

Luc Nilis vertrekt bij VVV en wil naar Anderlecht: ‘Maar voor PSV sta ik altijd open’

921
0

Luc Nilis vertrekt als assistent-coach bij VVV. De reden waarom is niet de leukste reden maar Nilis neemt zijn vriend Stan Valckx niets kwalijk.

De reden van zijn vertrek is heel simpel. De marginale maar leuke en gezellige club uit Venlo moet bezuinigen en daarom is er in de technische staf geen plaats meer voor de Belg.


Nilis neemt het zijn vriend en technisch manager Stan Valckx van VVV geenszins kwalijk. De Belg heeft zelfs begrip voor de beleidsbeslissing van de club uit Venlo, zo laat hij weten aan Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Nilis was voor zijn job bij VVV tot en met seizoen 2017-2018 werkzaam bij PSV, waar iedereen nog steeds vol lof over de Belg is. De Belg ligt zijn vertrek bij VV toe in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Stan blijft een vriend, het is allemaal open en eerlijk gegaan. De situatie voor het profvoetbal is door de corona-crisis absoluut niet rooskleurig. Ik heb daar alle begrip voor. Ik heb er twee hele mooie jaren gehad. Het was een fijne en hechte staf en ook al was het niveau niet zoals bij PSV, we hebben er samen met veel plezier iets van gemaakt.”

Nils ziet een terugkeer naar Brussel wel zitten, zo geeft hij aan. De vele talenten in Brussel zouden wel iets met zijn tips, ervaringen en adviezen moeten kunnen, denkt de voormalig aanvaller van de gevallen club uit Brussel. “Dus als Vincent Kompany belt, zal ikzeker opnemen”, zegt hij.

De liefde tussen Nilis en PSV zal nooit bekoelen. Dat maakt de Belg nog eens een keer duidelijk. Een terugkeer in Eindhoven blijft altijd een optie voor Nilis. “Zeg nooit nooit. Voor PSV sta ik altijd open”, aldus Luc Nilis over zijn toekomst.


Facebook Comments Box