Home Nieuws Lozano reageert op Everton geruchten

Lozano reageert op Everton geruchten

22
0

UPDATE: Een kleine rectificatie is op zijn plaats. We publiceerde vanmorgen dat Hirving Lozano open zou staan voor Everton. Deze interpretatie is niet juist gepubliceerd. Lozano heeft een andere reactie gegeven.

Hirving Lozano heeft volgens Mexicaanse media een reactie gegeven op berichtgevingen over Everton Lozano liet dat maandag weten aan Mexicaanse media. 

De geruchten rond de nog maar 22-jarige Lozano verspreiden zich in een rap tempo. Vele clubs worden gelinkt aan de Mexicaanse aanvaller, wat logisch is na een eerste succesvolle jaar in het buitenland.

Lozano is Marcel Brands dankbaar voor zijn transfer naar PSV “Brands heeft mij naar PSV gehaald. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor”, zei Lozano maandag tegen ESPN“Of Everton een optie is, daar denk ik nu niet aan. Wanneer Brands mij ziet als een optie voor komend seizoen, dan ga ik daar over nadenken, samen met mijn familie. Nu ben ik alleen maar bezig de nationale ploeg.”

Clubs als Atletico Madrid, Borussia Dortmund worden naast Valencia en Everton inmiddels vrijwel wekelijks gelinkt aan Hirving Lozano.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here