Home Nieuws Lozano na presentatie in gesprek met Italiaanse pers

Lozano na presentatie in gesprek met Italiaanse pers

46
0

Hirving Lozano is groots ontvangen in Napels.

De Italiaanse nummer twee heeft hoge verwachtingen van Lozano en in zijn eerste persconferentie na zijn presentatie voor Napoli gaat de Mexicaan in op de toekomst bij zijn nieuwe club.

Over de druk en de hoge transfersom zegt hij: ‘Het bezorgt mij alleen maar vreugde. Ik ben blij dat zo’n grote club in mij heeft geïnvesteerd. Ik heb meerdere malen gesproken met De Laurentiis. De voorzitter vertelde me over de ploeg en de trainer en dat hij me graag bij Napoli wilde hebben.’

‘Ik heb veel Serie A-wedstrijden gezien en veel wedstrijden van Napoli. Ik ken de kracht van deze selectie, ik volg ze al langere tijd. Napoli heeft een geweldige historie, er hebben hier grote kampioenen gespeeld. Dat is een geweldige stimulans.’

Lozano is vereerd dat hij de eerste Mexicaanse speler ooit van Napoli is en kijkt uit naar de samenwerking met trainer Carlo Ancelotti. ‘Ik weet niet wanneer ik hem heb overtuigd, maar ik vind het fantastisch dat ik kan rekenen op de waardering van een grote trainer als Ancelotti. Ik weet zeker dat hij me zal helpen te ontwikkelen en mijn spel te perfectioneren.’

Lozano weet dat hij in de Serie A minder makkelijk tot scoren zal komen dan in de Eredivisie en verwacht een hoger spelniveau. ‘Ik weet dat de Italiaanse competitie anders is dan de Nederlandse. Spelers zijn fysiek sterker en er wordt veel meer gelopen. Ik ben hier om te leren en om me snel aan te passen met de hulp van het team en de trainer.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here