Home Nieuws Lozano mogelijk fit voor oefenwedstrijd tegen Wolfsburg, Napoli richt pijlen weer op...

Lozano mogelijk fit voor oefenwedstrijd tegen Wolfsburg, Napoli richt pijlen weer op James

102
0

Hirving Lozano nadert volledige fitheid. De Mexicaan werkte afgelopen weken op de Herdgang gestaag aan zijn herstel en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het is daarom niet uitgesloten dat Hirving Lozano aanstaande woensdag kan meespelen in het oefenduel tegen VfL Wolfsburg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Mexicaanse aanvaller is op de weg terug van een knieblessure. In het competitieduel tegen Willem II eind april raakte hij geblesseerd en kwam sindsdien niet meer in actie.

Ondertussen zijn de pijlen van Napoli weer volledig gericht op James Rodriguez. De voorzitter van Napoli deed afgelopen dagen een beroep op Real Madrid om mee te werken aan een overdag van James naar Napoli. Het gaat om een som van 45 miljoen euro die Real verlangt voor de overschatte Colombiaanse middenvelder annex aanvaller. Napoli vraagt Real Madrid water bij de wijn te doen en stuurt waarschijnlijk aan op een huurdeal met een optie tot koop.

In dat geval komt er weer geld vrij voor de transfer van Hirving Lozano. Lozano is een gewild target in Napels maar geldt als een veredelde nummer twee voor de nummer twee van de Serie A.

Het heeft er dus alle schijn van dat Lozano zich kan opmaken voor de oefenwedstrijd tegen Wolfsburg en het tweeluik tegen FC Basel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here