Home Nieuws Lozano maakt eerste PSV goal

Lozano maakt eerste PSV goal

101
0

PSV heeft in een ‘geheim’ oefenduel gewonnen van De Treffers. Achter gesloten deuren werd het 4-0 en scoorde Lozano zijn eerste goal.

PSV speelde met de spelers die donderdag niet in de basis stonden tijdens de 0-1 nederlaag tegen de Kroaten. Davy Pröpper opende op aangeven van Hirving Lozano de score en diezelfde Lozano zorgde later in de eerste helft voor de 2-0.

Nog voor rust stond ook de derde treffer op het scorebord. Sam Lammers scoorde na voorbereidend werk van Ramon Lundqvist. Lammers was een kwartier voor tijd ook verantwoordelijk voor de 4-0.

Lozano werd na een uur minuten gewisseld voor Adam Maher. De andere aankoop, Derrick Luckassen, kwam 45 minuten in actie. Hij werd na een helft gewisseld voor Damian van Bruggen. Ook Gaston Pereiro speelde één helft mee.

Vorig artikelED.tv: Verbijsterde PSV fans