Home Nieuws Lozano: ‘Ik hoop hier nog jaren te spelen’

Lozano: ‘Ik hoop hier nog jaren te spelen’

23
0

Hirving Lozano is hot na zijn spectaculaire start in de Eredivisie. De Mexicaan is met zijn spel en doelpunten onderwerp van gesprek en wordt daardoor al met buitenlandse clubs in verband gebracht.

In de wandelgangen van het Philips Stadion zingt de naam van Anrsenal rond als eerste gegadigde voor Lozano. Er zouden zelfs al contacten zijn tussen de directie van PSV en de Londense club. De hoofdpersoon zelf ziet geen reden om PSV vroegtijdig te verlaten.┬áLozano geeft wel aan dat hij niet weet hoe lang bij nog in Eindhoven speelt, maar als het aan hem ligt nog heel lang. “Dat weet ik niet”, zegt hij voor de camera van FOX Sports. “Ik ben nu 100% gefocust op het team. Ik hoop hier nog jaren te spelen. Het is een mooie club met fantastische mensen.”

Lozano maakte tegen Heracles Almelo zijn rentree, nadat hij vorige week tegen VVV-Venlo afwezig was vanwege een elleboogblessure. Ook een interland moest hij laten schieten. “Ik wilde zo snel mogelijk beter worden. Gelukkig mocht ik weer spelen en heb ik gescoord. Dat is het belangrijkste”, aldus de Mexicaan, die zondag tegen Heracles tekende voor de 1-0. “Ik vond het een mooie pass van Hendrix. Ik stond dicht bij het doel en godzijdank ging hij erin.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here