Home Nieuws ‘Lozano heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV’

‘Lozano heeft het uitstekend naar zijn zin bij PSV’

40
0

Hirving Lozano is de rijzende ster van het internationale voetbal. Tal van clubs tonen interesse en het is maar zeer de vraag waar de Mexicaan volgend seizoen speelt.

Een vertrek deze zomer is geen uitgemaakte zaak. De Mexicaan heeft het namelijk uitstekend naar zijn bij PSV. Lozano heeft in zijn eerste jaar in Eindhoven veel indruk weten te maken en heeft zijn vorm op het WK met Mexico doorgezet door tegen Duitsland het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. De vleugelaanvaller wordt dan ook gelinkt aan meerdere Europese topclubs, waarbij Barcelona zich zelfs al gemeld zou hebben voor de Mexicaan. Althans dat is het laatste gerucht rond de vleugelaanvaller.

Hans Westerhof, voormalig directeur van het Mexicaanse Pachuca, de club waar Lozano vandaan komt, weet dat Lozano het wel uitstekend naar zijn zin heeft bij PSV.

“Zo’n doelpunt tegen Duitsland vergroot natuurlijk zijn status. Schopt-ie er nog een paar in, dan kan PSV hem niet behouden,” geeft hij aan in gesprek met de Leeuwarder Courant. “Maar volgens mij hoeft Lozano zelf niet weg. Hij heeft het met zijn gezin hartstikke goed naar zijn zin in Eindhoven. Hirving zou het absoluut geen straf vinden om nog een jaartje bij PSV te blijven.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here