Home Nieuws Lozano en Mertens toch niet in training na felle kritiek op clubleiding

Lozano en Mertens toch niet in training na felle kritiek op clubleiding

843
0

De situatie in Italië is zoals een ieder weet nog nijpender dan in Nederland.

De Italiaanse voetbalclubs houden hun hart vast wat het restant van de competitie aangaat. Diverse clubs als Juventus en AC Milan hebben met spelers te maken die besmet zijn geraakt met wereldwijde virus. Toch zijn er ook clubs die alweer vooruit kijken. Napoli zou morgen (woensdag) weer in training gaan.

Italië is in Europa feitelijk het land dat het hardst geraakt is door de uitbraak van het wereldwijde coronavirus. Toch kondigde de club van Hirving Lozano en Dries Mertens aan dat woensdag de training hervat zou worden. Dat zorgde voor veel ophef in Italië.

Damiano Tommasi, de voorzitter van de Italiaanse spelersvakbond, sprak uit dat Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis de ernst van de huidige crisis niet wilden inzien.

Twee dagen voordat de spelers zich weer zouden moeten melden, heeft Napoli nu toch maar besloten om wat langer te wachten met het hervatten van de trainingen. Een nieuwe datum is nog niet bepaald: Napoli meldt dat het de ontwikkelingen in de coronacrisis afwacht. Dat betekent dat Lozano en Mertens nog langer moeten wachten alvorens de groepstraining weer te kunnen hervatten.

Volgens ex PSV’er Ruud Gullit heeft het ook van doen met de rivaliteit tussen het noorden en zuiden van Italië. Beide delen hebben weinig met elkaar op en willen niet voor elkaar onderdoen, aldus Gullit over de situatie in Italië.

https://twitter.com/en_sscnapoli/status/1242171939575169026?s=21


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here