Home Nieuws ‘Lozano en Bergwijn zoeken elkaar duidelijk niet; Er is iets aan de...

‘Lozano en Bergwijn zoeken elkaar duidelijk niet; Er is iets aan de hand volgens mij’

131
0

Nog geen paar weken geleden vielen ze elkaar in de armen: Steven Bergwijn en Hirving Lozano.

Lozano forceerde de 0-1 in Venlo en Bergwijn was bijna de eerste die hem besprong en feliciteerde. Is alles nu anders of wordt er van een mug een olifant gemaakt?

Steven Bergwijn leek namelijk afgelopen zondag op weg naar een schitterend doelpunt na een mooie solo maar vergat toch echt af te spelen op Lozano. Die hief zijn handen in de lucht en voelde zich gepasseerd nadat Bergwijn de bal verspeelde. Het werd simpelweg niet gezien door Bergwijn.

NOS-commentator Jeroen Grueter denkt iets te hebben waargenomen. “Ik kan me niet voorstellen dat je op dit niveau niet ziet dat er een ploeggenoot volkomen vrij staat. Je kunt het ook niet willen zien hè?”, zegt hij bij de NOS Voetbalpodcast. “Er is ook iets aan de hand volgens mij.”

Presentator van de Podcast Jan Roelfs, suggereert dat de twee ‘elkaar niet pruimen’. Grueter weet het niet zeker sluit het niet uit. “Dat zou kunnen. Ook gezien die reactie. Normaal gesproken zou je zeggen: oh sorry, ik had je niet gezien. Maar ze draaien zich allebei om en lopen naar de middellijn. Dat is toch opmerkelijk. Een conflict is een groot woord. Maar dat die twee elkaar niet zoeken in het veld, dat is wel duidelijk.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here