Home Nieuws Maurice Steijn lovend over PSV | Steijn en van Nistelrooij zijn het...

Maurice Steijn lovend over PSV | Steijn en van Nistelrooij zijn het met elkaar eens

6296
0

Op Het Kasteel predikte de verliezende coach na afloop van Sparta – PSV vooral realisme en berusting.

Sparta-trainer Maurice Steijn was na afloop van Sparta – PSV dan ook over lovend over PSV. “We waren gewoon niet bij machte om het PSV moeilijk te maken. We hebben het wel heel lang gedaan, maar we krijgen ongelukkig een goal tegen. We waren gewoon niet goed genoeg en dan moet je de credits geven aan PSV, die gewoon heel volwassen heeft gespeeld”, aldus Steijn.

“Ze maken een doelpunt als het er bij ons niet goed uit ziet. Daarna ga je met opportunisme wel iets brengen, maar over de hele wedstrijd hebben we terecht verloren.”

Gevraagd werd aan Steijn hoe dat kon. “Dat is gewoon het verschil tussen PSV en Sparta. Als Sparta zijnde kunnen wij van de topploegen winnen, maar dan moeten die topploegen een mindere dag hebben en moet je boven jezelf uitstijgen. Dat was vandaag beide niet het geval. Wij stegen niet boven onszelf uit en PSV was zelf honderd procent bij de les. Dan is het gewoon een terechte nederlaag.”

De heren trainers van dienst blijken het na afloop dus met elkaar eens te zijn. Ook Ruud van Nistelrooij was van mening dat PSV de terechte winnaar was. Steijn staat er om bekend geregeld te botsen met trainers dan wel begeleiders van andere clubs in met name thuiswedstrijden maar daar was tegen PSV geen sprake van. Kortom, alom respect vanuit Sparta richting PSV.


Vorig artikelSpits Sparta vereerd met belangstelling PSV: Kopsterke spits wint 140 kopduels, Luuk de Jong 60
Volgend artikelMatchwinner El Ghazi over de week waarin hij de knop moest omzetten: ‘Eerlijk, dat is heel moeilijk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in