Home Nieuws Lovende kritieken voor Joey Veerman, die wat Kenneth Perez betreft kan starten...

Lovende kritieken voor Joey Veerman, die wat Kenneth Perez betreft kan starten in Parijs

1241
0

Joey Veerman kan zich wat Kenneth Perez betreft opmaken voor een basisplaats in het gigantische stadion van de Parijse voorstad Denis.

Oranje speelt vrijdagavond in Stade France tegen vice-wereldkampioen Frankrijk. Omdat Frenkie de Jong geblesseerd is riep Ronald Koeman Joey Veerman op zich alsnog te melden bij het trainingskamp van Oranje. Als het aan Kenneth Perez ligt dan staat Joey Veerman ook meteen in de basis bij Oranje in de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Gibraltar.

Perez snapt de keuze van Ronald Koeman voor de 24-jarige Volendammer wel. “Joey Veerman lijkt in zijn spel natuurlijk het meest op Frenkie de Jong”, stelt de Deense analist bij Voetbalpraat.

Perez opteert voor het volgende redelijk onervaren middenveld: “Je zou met Mats Wieffer, Wijnaldum en Xavi Simons kunnen spelen, als je Veerman niet wil opstellen. Maar ik zou Veerman wel opstellen, samen met Wieffer en Wijnaldum op tien. Tegen Frankrijk ook? Ja, hoor. Dan herstel je ook het koppel Wijnaldum met Memphis Depay”, aldus Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here