Home Nieuws Lovende kritieken voor Cody Gakpo maar analisten zien opvolger Gakpo bij AZ...

Lovende kritieken voor Cody Gakpo maar analisten zien opvolger Gakpo bij AZ excelleren

7861
0

Met zijn optreden in de Kuip wist Cody Gakpo de harten van de voetbalfans opnieuw te veroveren. De aanvoerder was beslissend maar zag PSV toch aan het kortste eind trekken.

Wel wist Gakpo veel indruk te maken op de analisten en dus volgden er lovende kritieken. Zo was Danny Koevermans de rapporteur van de week van De Telegraaf en stelde Gakpo in zijn favoriete elftal als linksbuiten op. “Hij is in de Eredivisie buitencategorie en maakte twee uitstekende goals in de topper tegen Feyenoord”, zo valt er te lezen. “Het had mooi geweest voor de mensen in Brabant wanneer hij zich na de bekerfinale opnieuw tot matchwinner kon kronen.”

Het is nog niet duidelijk of de aanvaller volgend seizoen nog in Eindhoven zal spelen. “Het zou voor PSV mooi zijn als hij nog een jaartje blijft, maar ik denk wel dat hij een transfer gaat maken. Gaat hij naar Engeland, dan zet ik met alle plezier de tv voor hem aan.”

ESPN analist Mario Been ziet dat Gakpo onhoudbaar wordt voor PSV en ziet al een opvolger rondlopen. Been vindt dat Jesper Karlsson de ideale opvolger van Cody Gakpo zou zijn bij PSV. Been denkt dat de Zweedse aanvaller van AZ toe is aan een stap hogerop. Zou de Zweed bij PSV dan wel eens de ideale opvolger van Gakpo zou kunnen zijn? Been denkt van wel. “Daar kan hij makkelijk spelen. Voetbaltechnisch zeer zeker. Ik vind dat hij specifieke kwaliteiten heeft.”


Facebook Comments Box