Home Nieuws Louis van Gaal: ‘PSV al mijn hele carriere een probleem’

Louis van Gaal: ‘PSV al mijn hele carriere een probleem’

12
0

Van Gaal is niet gerust op een goede afloop in het 2 luik met PSV.  De Amsterdammer is namelijk beducht voor PSV, dat hem naar eigen zeggen al zijn hele carrière voor problemen stelt. ,,PSV is altijd moeilijk te verslaan voor mijn teams. Waar ik ook manager ben. Al mijn hele carrière win ik meer van Feyenoord dan van PSV.”
Van Gaal wilde gisteren bij zijn persconferentie niet openlijk reageren op een vraag over het saaie spel van zijn team. De verslaggever van de NOS kreeg een veeg uit de pan maar de coach sloot af met een opmerkelijke uitspraak die voor Memphis Depay niet veel goeds betekent.
“Op 1 september heb ik gezegd dat we dit seizoen een selectie hebben die beter in balans is dan vorig jaar. En dat we het daarom beter zouden gaan doen. Maar de balans kan nog steeds beter. Snelle buitenspelers van de buitencategorie, die heb ik bijvoorbeeld nog steeds nodig.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here