Home Nieuws Louis van Gaal over trainerschap bij PSV: ‘Ik zou daar geschikt voor...

Louis van Gaal over trainerschap bij PSV: ‘Ik zou daar geschikt voor zijn ja’

8388
0

Louis van Gaal wordt dezer dagen aan PSV gelinkt vanwege zijn eerdere periode bij AZ waar hij lang samenwerkte met Toon Gerbrands.

Louis van Gaal heeft ook een reactie gegeven op het nieuws dat hij wellicht bij PSV aan de slag zou kunnen. Hij benadrukt dat de kans heel klein is dat hij bij PSV aan de slag gaat maar dat hij heel prettig met Gerbrands heeft samengewerkt.

“Ik ben daar een geschikte persoon voor, ja”, zegt Van Gaal bij de avondshow van Beau op RTL 4 over de positie bij PSV. “Ik ben bevriend met Toon Gerbrands. Daar heb ik geweldige jaren mee gehad bij AZ. Eigenlijk mijn aantrekkelijkste jaren als trainer, omdat de voorwaarden werden ingevuld door Gerbrands en Marcel Brands. Maar Toon weet dat ik met pensioen ben en daar niet zo snel van terugkom.”

Van Gaal geniet van zijn pensioen en is blij dat hij zich in de luwte bevindt omdat de jaren soms zwaar waren en er continue druk lag op zijn schouders. Ook vanwege zijn vrouw. “Zij kon er niet zo goed tegen. Ik zat midden in die wereld, maar zij zag wat er allemaal gezegd en geschreven werd over mij. Dat was niet altijd leuk. Ik ben ook liever in de anonimiteit.”


Vorig artikelOnderzoek naar blessure Donyell Malen duurt langer
Volgend artikelVermoedelijke opstelling: Faber begint met Pereiro en handhaaft Rosario

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in