Home Nieuws Lost transfer Cillessen keepersproblemen op? ‘Cillessen? Niet doen, altijd ziek, zwak of...

Lost transfer Cillessen keepersproblemen op? ‘Cillessen? Niet doen, altijd ziek, zwak of misselijk’

2775
0

Het einde van het seizoen nadert maar de druk op het keepersbeleid van PSV blijft maar toenemen.

Het is ook vrijwel wekelijks raak als het over het keeperswerk gaat. PSV krijgt onnodig veel tegendoelpunten te verwerken en dat is feitelijk al twee seizoenen lang het geval. Er dient dus rigoureus voor een andere aanpak te worden gekozen. Toekomstig algemeen directeur Marcel Brands lijkt in ieder geval voornemens om schoon schip te maken en duidelijkheid te creëren. Onder toeziend oog van Marcel Brands heeft John de Jong al contact gezocht met het management van Jasper Cillessen.

De keeper uit Groesbeek heeft in Valencia nog een contract tot en met de zomer van 2023 maar een vaste waarde is de inmiddels reservedoelman van Valencia bepaald niet. Sterker nog, Cillessen staat op de nominatie om te vertrekken uit Spanje. Werkgever Valencia lijkt geen toekomst meer te zien in de doelman, die de afgelopen jaren heel vaak geblesseerd was. Wel dient er een stevige transfersom op tafel te worden gelegd als we Spaanse media moeten geloven. Valencia denkt aan een transfersom van om en nabij de vijf miljoen euro.

Aad de Mos is in ieder geval niet bepaald enthousiast over de eventuele komst van Cillessen. De Mos reageert op het gerucht dat PSV geïnteresseerd is in Jasper Cillessen. “Alle ploegen die prijzen winnen, hebben goede keepers. Cillessen? Niet doen, altijd ziek, zwak of misselijk. Ik zou gaan voor een jonge doelman, met de potentie om absolute top te worden”, vervolgt hij. “Je moet zorgen dat je die via je netwerk vindt in Brazilië of Argentinië. Daar komen tegenwoordig goede keepers vandaan”, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box