Home Nieuws Locadia ziet uit naar confrontatie met Godin

Locadia ziet uit naar confrontatie met Godin

12
0

Jürgen Locadia zal vermoedelijk met Gaston Pereiro de voorhoede vormen. Locadia weet wat hem te wachten staar en wil het gevecht met de Uruguayaan Godin aangaan.

“We moeten gewoon normaal doen en niet geforceerd nu we zo’n topwedstrijd gaan spelen”, zegt Jürgen Locadia tegenover het Algemeen Dagblad, die zondag de wedstrijd van Atlético live heeft gezien. “Je ziet het hoge tempo, je ziet die beren van verdedigers achterin. Als ik tegen Diego Godin zou komen te spelen, klets ik er vol in.”

In gesprek met Omroep Brabant sluit Jeffrey Bruma zich aan. “We hebben niet zoveel te verliezen. Mensen denken wel dat zij gaan winnen. Voor ons is het goed om ons te profiteren. Op het veld moeten we geen respect hebben. Dan moeten we onszelf zijn. We moeten er vol op kletsen, zoals we ook doen in de Eredivisie. Ik zou wel tekenen voor een 0-0 of een 1-0. We moeten onze kansen zelf inschatten. We gaan onze kansen krijgen, maar zij ook. Dat is Champions League-voetbal. Degene die het zuinigste is achterin en het meest efficiënt voorin, die gaan met de punten aan de haal. Hopelijk is dat PSV.”

Luuk de Jong moet tot zijn grote spijt de wedstrijd missen vanwege een schorsing. “Ik ga het team steunen om er woensdag helemaal klaar voor te zijn. En dan hoop ik dat we hier een goed resultaat neerzetten, zodat we uit nog wat kunnen gaan maken. En dat kan, want we hebben al vaker laten zien dat we thuis in de Champions League leuke dingen kunnen neerzetten”, zegt De Jong tegen Omroep Brabant.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here