Home Nieuws ‘Locadia is de bliksemafleider voor Luuk de Jong’

‘Locadia is de bliksemafleider voor Luuk de Jong’

69
0

Co Adriaanse denkt dat de blessure van Jurgen Locadia mede debet is geweest aan de belabberde reeks van PSV van afgelopen maanden.

Bij Studio Voetbal ging hij ook in op zowel De Jong als Zinchenko. “Luuk scoort altijd, bij alle clubs heeft hij gescoord. Je kon erop wachten dat hij weer ging scoren”, meent de voormalig coach van Ajax bij Studio Voetbal. “Het heeft ook met aanvoer te maken. Vorig jaar heeft hij heel veel gescoord toen Willems’ voorzetten op zijn hoofd kwamen. Daarvan moest hij het hebben.”

Er was ook een andere belangrijke factor. “Met Locadia in het elftal, die eigenlijk spits is en geparkeerd is aan de linkerkant, maar veel in de zestien komt… Dat is een bliksemafleider voor hem. Dat heeft er ook mee te maken”, vindt Adriaanse. Zinchenko viel de voormalig trainer vooral op. “Ik vond Zinchenko een openbaring. Enorm creatief.”

“Pereiro deed het ook wat beter. Geen hardlopers, maar voetballers aan de zijkanten. En dan twee nuchtere broers die kopsterk en fysiek sterk zijn, die kunnen kaatsen, kunnen terugleggen… Dat kan nog wel een aardige combinatie worden”, besluit Adriaanse.

 


Vorig artikelWillems nog onzeker voor Roda JC
Volgend artikelComplimenten voor Luuk de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in