Home Nieuws ‘Liverpool wil concurrentie voor Firmino en biedt Donyell Malen 100.000e plus salaris...

‘Liverpool wil concurrentie voor Firmino en biedt Donyell Malen 100.000e plus salaris per week’

11737
0

De toekomst van Donyell Malen ligt of in de Bundesliga of in de Premier League maar een transfer naar Liverpool kan op dit moment zeker nog niet worden uitgesloten.

Borussia Dortmund lijkt dus niet de enige gegadigde met serieuze interesse in de spits van PSV. De club van Jurgen Klopp wordt in buitenlandse media al enige dagen gelinkt aan een concreet bod op Malen. Liverpool zou ver willen gaan voor Malen, zo klinkt het.


Dortmund heeft al een persoonlijk akkoord met kamp-Malen. Het probleem ligt echter bij de clubs: PSV en de Duitse topclub kunnen vooralsnog niet tot een akkoord komen over de gevraagde transferprijs en dus kijkt men in Engeland aandachtig mee.

Vanuit de Premier League volgt Liverpool de ontwikkelingen nauwgezet want de club van Jurgen Klopp heeft een plan klaarliggen om het bod van Dortmund te overtreffen. Het plaatselijke medium Anfield Central meldt dat Liverpool Malen een gigantisch salaris zou willen betalen. De Engelsen willen een zogenaamd ‘100.000 euro plus’ per week uitgeven aan het salaris van Malen, meldt Anfield Central.

Duitse en Nederlandse media melden dat PSV deze week een officieel bod op Malen kan verwachten. Echter laat de Duitse club ook weten dat PSV momenteel te hoog in de boom zit voor Malen.

In Italie wordt weer melding gemaakt van een bod van Liverpool op Sassuolo speler Domenico Berardi. Daarbij zou Liverpool Marko Grujic willen inzetten als ‘ruilmiddel’ om de prijs te drukken. O Jogo, een Portugees voetbalmedium meldt op haar beurt weer dat Liverpool inmiddels al een officieel bod bij PSV heeft weggelegd om Malen over te nemen. Liverpool zet daarbij ook in op een uitgaande transfer van Grujic. De aanval van Liverpool moet verder op kracht blijven en dus is Malen serieus in beeld op Anfield, aldus Anfield Central.

Anfield Central lijkt dicht op het vuur te zitten en schrijft over de situatie rond Malen: ‘Liverpool heeft een mondelinge overeenkomst met Malen, hoewel Anfield Central nog geen officieel bericht heeft over een bod op Malen bij PSV’, aldus het Britse medium. Daarbij maakt men in Liverpool nog de kanttekening dat een transfer van Malen naar Anfield een zeer welkome transfer zou zijn. ‘De energieke Malen zou een perfecte aanvulling op de huidige aanval van Liverpool zijn en tevens een goede concurrentie geven voor Firmino’, aldus Anfield Central.


Facebook Comments Box