Home Nieuws Liverpool richt pijlen op Sangaré na vertrek middenvelders, Engelse journalist spoort Liverpool...

Liverpool richt pijlen op Sangaré na vertrek middenvelders, Engelse journalist spoort Liverpool aan Sangaré te kopen

4521
0

Het heeft er alle schijn van dat PSV op dit moment stevig doorpakt voor de Belgische middenvelder Aster Vranckx van Wolfsburg.

Verschillende media in Frankrijk en Belgie melden dat PSV al een serieus bod heeft uitgebracht op de jonge international van Belgie. Dat zou weleens van doen kunnen hebben met het aanstaande vertrek van Ibrahim Sangaré.

De middenvelder die een enorme transferwaarde weet te vertegenwoordigen, geniet veel interesse maar tot op heden pakte geen enkele club door. Wel zocht Nottingham Forest contact met PSV en het zakelijke gevolg van Sangaré maar de club uit Nottingham, volgende week tegenstander van PSV in het Philips Stadion, bracht nog geen officieel bod uit.

Mogelijk staat Sangaré toch voor een vertrek bij PSV want Liverpool lijkt opnieuw in de markt te komen voor de Ivoriaan. En dus zouden Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré komend seizoen weer kunnen samenspelen. Volgens diverse Engelse media heeft Liverpool FC de Ivoriaan namelijk hoog op het lijstje met potentiële vervangers van Jordan Henderson en/of Fabinho staan. De vraag is natuurlijk of Liverpool deze keer wel gaat doorpakken en of de club van manager Klopp ook de gewenste transfersom op tafel zal gaan leggen voor de gewilde middenvelder uit Ivoorkust?

Zowel Henderson als Fabinho staat op het punt om naar Saudi-Arabië te vertrekken. Hoewel Liverpool in de vorm van Alexis MacAllister en Dominik Szoboszlai al twee extra middenvelders wist binnen te halen, wil Jürgen Klopp er een heuse controleur bij in zijn selectie na een eventueel vertrek van Henderson en/of Fabinho.

Sangaré wordt in de Engelse media in ieder geval gezien als serieuze kandidaat om de selectie van Liverpool te gaan versterken. Journalist Ste Killen van de plaatselijke krant Liverpool Echo werpt zijn blik op Sangaé. De journalist adviseert Liverpool Sangaré over te nemen van PSV.

In Engeland vindt men zelfs dat de afkoopsom van 37,5 miljoen euro een prima en feitelijk normale prijs is voor de Ivoriaanse middenvelder, die in eigen land verkozen is tot beste voetballer van Ivoorkust. Killen wijst daarbij vooral op het feit dat Sangaré met 130 Eredivisie-wedstrijden in de benen een stuk meer ervaring met zich meebrengt dan andere middenvelders die in beeld zijn bij Liverpool.

“In de huidige markt met veel te dure middenvelders mag je de kans om een speler als Sangaré voor minder dan 50 miljoen pond aan te trekken, met de ervaring die hij al heeft, niet laten lopen”, aldus Killen over target Ibrahim Sangaré.


Vorig artikelTransfer Joey Veerman nog altijd reëele optie voor geïnteresseerd Lazio, ook Fábio Silva op weg naar Rome
Volgend artikelPSV in Franse media in verband gebracht met ‘betaalbare’ aanvaller Balde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in