Home Nieuws Liverpool meldt zich bij zaakwaarnemer Johan Bakayoko, ‘PSV kan grote biedingen tegemoet...

Liverpool meldt zich bij zaakwaarnemer Johan Bakayoko, ‘PSV kan grote biedingen tegemoet zien’

10407
0

Johan Bakayoko is in een relatief korte periode een zeer gewilde speler op de internationale transfermarkt geworden. De buitenspeler is zelf een heus transfertarget geworden voor de grote Europese clubs.

En dus kunnen we concluderen dat de buitenlandse belangstelling voor Johan Bakayoko alsmaar toeneemt op dit moment. Na Paris Saint-Germain, Napoli en Burnley is nu Liverpool FC zeer concreet voor Bakayoko. Liverpool is zelfs één van de clubs die zich officieel heeft gemeld voor de Belgische aanvaller. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Liverpool heeft bij het management geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Bakayoko. Op Anfield doen er steeds meer geruchten de ronde dat Mohamed Salah gaat vertrekken en dat zou weleens eerder kunnen zijn dan verwacht. Liverpool denkt voorzichtig aan de opvolging van Salah en ziet in Bakayoko een speler voor de toekomst.

PSV beschouwt Johan Bakayoko op dit moment als niet te koop maar als de panelen bij de grote en kapitaalkrachtige clubs gaan verschuiven kunnen er dynamieken op gang komen die niet tegen te houden zijn voor PSV.

Tot op heden heeft het er alle schijn van dat Johan Bakayoko en zijn familie en management niet gevoelig zijn voor met miljoenen strooiende clubs als Paris Saint-Germain. Door oliegeld gedreven clubs kunnen veel hebben we wel bij de transfer van Xavi Simons gezien maar de familie Bakayoko heeft nu eenmaal een andere route uitgestippeld in het geheel.

volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad kunnen er situaties ontstaan die niet meer tegen te houden zijn en voor ‘bibberende knieën’ zorgen. Voor Bakayoko moet dit het seizoen van zijn definitieve doorbraak worden. Voor Peter Bosz is het meer dan duidelijk. Bosz ziet de twintigjarige Belg als een vaste basisspeler.


Vorig artikelPhilipp Mwene op weg naar Duitsland, Bundesliga-club meldt zich bij PSV
Volgend artikelSterk PSV middenveld | Analisten onder de indruk: ‘Ik zou kiezen voor Veerman, Schouten en Tillman’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in