Home Nieuws Liverpool FC lijkt voorbereidingen te treffen voor transfer Ibrahim Sangaré

Liverpool FC lijkt voorbereidingen te treffen voor transfer Ibrahim Sangaré

2626
0

Liverpool FC maakt een dramatisch slecht seizoen door en is al ver uitgeschakeld voor de bovenste plaatsen van de Premier League.

De club van Cody Gakpo is al volop met volgend seizoen bezig en daartoe zou het inmiddels voorbereidingen treffen om Ibrahim Sangaré van PSV over te nemen. De club van trainer Klopp staat in Engeland bekend om het gedegen voorbereiden van grote miljoenentransfers. Zo wist Liverpool de transfer van Cody Gakpo dusdanig voor te bereiden dat het én niet in de media bekend werd én dat er snel doorgepakt kon gaan worden op het moment van het officieel melden bij PSV.

En zo geschiedde want Manchester United en andere clubs met concrete interesse bleken het nakijken te hebben. Inmiddels heeft het er alle schijn van dat een zelfde traject en constructie rond Sangaré en zijn zakelijke gevolg wordt opgetuigd. Volgens The Football Insider wil Liverpool komende zomer ver gaan om Ibrahim Sangaré naar de Premier League te halen.

Liverpool is er vooral veel aan gelegen het huidige middenveld te renoveren en Sangaré wordt gezien als een belangrijke kandidaat, meldt het medium. Afgelopen zomer was de Ivoriaan al in beeld, maar toen werd er gekozen voor een nieuw contract bij PSV.

Het Engelse medium lijkt ergens ook weer niet helemaal goed op de hoogte te zijn want het meldt dat PSV 45 miljoen pond zou willen ontvangen. Omgerekend komt dit neer op 51 miljoen euro. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat PSV zo’n bedrag zal ontvangen omdat Sangaré een transferclausule in zijn contract heeft dat hij aanstaande zomer weer voor 37 miljoen euro mag vertrekken.


Vorig artikelSchandalig gedrag Spakenburg fans maakt PSV directie woedend, ook directie PSV uitgescholden
Volgend artikelLichtzinnig Spakenburg verdient het hard aangepakt te worden: Ook van Nistelrooij hele wedstrijd uitgescholden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in