Home Nieuws Liverpool en Newcastle in de markt voor Willems

Liverpool en Newcastle in de markt voor Willems

9
0

Eerder was al bekend dat Manchester City Willems momenteel intensief scout, maar nu lijken ook andere Premier League-clubs interesse te hebben in linksback Jetro Willems. 

De back die zijn contract niet wenst te verlengen, werd volgens Football Insider in de interland tegen Frankrijk bekeken door een delegatie van Liverpool. Zij zoeken naar een concurrent voor hun huidige linksback Alberto Moreno en zouden naast Willems ook Ben Chilwell van Leicester City en Raphael Guerreiro van het Franse Lorient in de gaten houden.
Ook Newcastle United is volgens het medium in de markt voor Willems. De Engelse club had de linksback afgelopen winter, toen de zestienvoudig international net hersteld was van een blessure, al graag naar de Premier League gehaald, maar kon toen op medewerking van PSV rekenen. Nu willen The Magpies komende zomer weer een poging wagen, volgens de krant. Ook zou Wijnaldum zijn werkgever al diverse malen op de kwaliteiten van Willems hebben gewezen. Jetro Willems is al diverse keren in Newcastle op bezoek geweest bij Wijnaldum.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here