Home Nieuws Jurgen Locadia maakt excuses en richt zich weer op PSV

Jurgen Locadia maakt excuses en richt zich weer op PSV

12
0

UPDATE: Jürgen Locadia heeft maandagochtend zijn excuses gemaakt voor het ontbreken op de training, afgelopen vrijdag. “Ik heb er spijt van en zeg sorry tegen mijn medespelers en de fans.”

Locadia zegt zich volledig op PSV te concentreren en sluit morgen weer aan bij de selectie. Volgens Locadia was zijn afwezigheid niet om een transfer af te dwingen. “Het was gewoon teleurstelling. Het was een stomme fout van me. Ik heb een goed gesprek gehad en blijf dit seizoen bij PSV”, aldus Locadia tegen onder meer FOX Sports. Het Eindhovens Dagblad meldt daarnaast nog dat PSV de zaak verder intern afhandelt. Over een eventuele maatregel tegen Locadia wordt door de club niets gemeld. Jurgen Locadia en Philip Cocu waren beiden absent op de maandagmorgen training; vermoedelijk om het conflict uit te praten.

Eerder bericht: Diverse media melden maandagmorgen dat PSV afgelopen weekend toenadering heeft gezocht met het kamp Locadia. De lijmpoging zou zonder resultaat zijn geweest. Vandaag staat er een gesprek gepland tussen PSV en Locadia. De rol van zaakweernemer kan op weinig begrip rekenen binnen PSV.

Ondertussen wordt het Sunderland van Dick Advocaat weer serieus gekoppeld aan Locadia. De Engelse club wil een scorende spits vastleggen. PSV is niet bekend met officiële interesse van Sunderland, Locadia is daarvan wel op de hoogte. Binnen PSV wordt rekening gehouden met het opzettelijk forceren van een breuk omdat Locadia een mogelijk miljoenen salaris van Sunderland tegemoet kan zien.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here