Home Nieuws Liet vastberaden PSV alsnog vraagprijs Gakpo zakken om transfer mogelijk te maken?

Liet vastberaden PSV alsnog vraagprijs Gakpo zakken om transfer mogelijk te maken?

5477
0

Iedere Nederlandse betaald voetbalclub heeft ieder jaar een grote uitgaande transfer nodig om zwarte cijfers te kunnen schrijven. Dat geldt dus ook voor PSV.

In dat kader heeft de club interessante dagen, weken en maanden achter de rug want de vraagprijs voor Cody Gakpo stond immers vast. Althans, dat leek zo. PSV was erg vastberaden in de vraagprijs voor Gakpo én Sangaré. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV het prijskaartje voor Gakpo in de laatste uren van woensdag 31 augustus flink laten zakken.

Southampton en Leeds United waren in de race voor een transfer van Cody Gakpo maar trokken aan het kortste eind omdat Gakpo zelf een rigoureus besluit heeft genomen. PSV zette aanvankelijk in op een transfersom van minimaal vijftig miljoen euro, maar dat blijkt niet haalbaar te zijn wisten meerdere media te melden. Zelfs voor de kapitaalkrachtige Britse clubs was een som van vijftig miljoen euro een brug te ver voor een speler die geen Champions League heeft gespeeld. De genoemde Premier League-clubs boden naar verluidt zo’n 35 miljoen met opties tot 40 miljoen door oplopende bonussen.

De raad van commissarissen en de directie zouden ten einde hebben besloten dat PSV nog één speler moet verkopen om de financiële situatie voor dit seizoen en komend seizoen compleet veilig te stellen, schrijft het Eindhovens Dagblad. En dus zakte de vraagprijs voor Gakpo naar 40 miljoen euro, aldus de regionale krant.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here