Home Nieuws Leicester City toont interesse in Joël Piroe

Leicester City toont interesse in Joël Piroe

817
0

Joël Piroe maakt een uitstekende indruk in het Britse Championship. De spits doet dat waar hij voor aangetrokken is.

Dat betekent dat Piroe doelpunten maakt voor zijn werkgever en dus is hij geliefd in het westen van Engeland. Piroe scoort aan de lopende band en is inmiddels meer dan een vaste waarde voor Swansea City geworden. Piroe, voor wie Swansea City afgelopen zomer iets meer dan 1 miljoen euro aan PSV betaalde, heeft nu in 41 duels 20 maal het doel gevonden. In het Championship maakte hij er achttien en zowel in de League Cup als de FA Cup maakte hij ook een goal.

Het contract van Piroe bij Swansea City loopt door tot medio 2024, maar gezien de interesse vanuit de Premier League, die er voor hem is, is een stap omhoog komende zomer niet uitgesloten. De clubs uit de middenmoot van de Premier League sturen geregeld scouts naar Swansea om te analyseren of Piroe een stap omhoog aan zou kunnen. Het heeft er inmiddels alle schijn van.

PSV’s tegenstander in de return van de kwartfinale van de Conference League heeft momenteel serieuze interesse in de spits. Leicester City hengelde afgelopen winter al naar de diensten van de spits door bij zijn management naar de contractsituatie te vragen. Het is nu opnieuw Leicester City dat interesse toont. Het regionale medium Leicester Mercury meldt over de interesse voor Piroe. “Ik heb het niet gehoord, zegt Piroe tegen Leicester Mercury. “Ik wil vooral genieten van het moment. Swansea is perfect voor mij en ik voel mij hier erg goed”, zei Piroe eerder al tegen het medium over de interesse.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here