Home Nieuws Lestienne is aangenaam verrast in Rusland

Lestienne is aangenaam verrast in Rusland

17
0

Een mooie stad, een mooi project, een grote club. U kent de uitspraken wel van voetballers die kiezen voor een Oosters of Russisch avontuur. Dit geldt ook voor Maxime Lestienne.

De snelle Waalse Belg is naar eigen zeggen maar wat blij met de overstap van PSV naar Rusland. De nummer 10 van de Liga heeft Lestienne definitief overgenomen. De Russen leggen maar liefst tien miljoen euro op tafel voor de 24-jarige flankaanvaller, die de voorbije seizoenen door Al Arabi verhuurd werd aan Genoa en PSV. De linksbuiten maakte vorig jaar voor het eerst echt indruk in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord en in de Champions League uitwedstrijd tegen CSKA Moskou, waar hij PSV bijna naar een 3-3 gelijkspel speelde.
PSV wilde graag verder met de talentvolle Belg maar kon en wilde het bedrag niet op tafel leggen. Op de website van Rubin spreekt Lestienne over de opmerkelijke stap. “Rubin is een club met veel ambitie. Toen ik in de stad arriveerde, werd ik aangenaam verrast, want ik vond de stad erg mooi. Iedereen die ik om raad heb gevraagd over deze transfer, hadden niets dan positieve bewoordingen over voor deze club. Ik wil zo snel mogelijk aansluiten bij het elftal en onderdeel worden van het grotere project.” We wensen Maxime Lestienne alle succes en voorspoed toe.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here