Home Nieuws Lessen voor Isimat en Schwaab

Lessen voor Isimat en Schwaab

18
0

Nicolas Isimat-Mirin is zijn basisplaats voorlopig kwijt aan Daniel Schwaab. Bij afwezigheid van Moreno mocht hij zaterdag toch starten. Tegenover De Telegraaf laat hij weten dat een gesprek met Phillip Cocu hem de ogen geopend heeft.

‘Hij wees me erop dat ik niet in slaap mag vallen en mag denken dat alles goed is. Ik moet leren dat je niet vijf minuten kunt verslappen in een wedstrijd en dat je altijd voor de volle honderd procent scherp en geconcentreerd moet zijn. Tot de laatste minuut van de wedstrijd. Ik zou ook meer moeten praten in het veld, waardoor ik meer leider kan zijn. Dan zou ik meer verantwoordelijkheid krijgen in het team.’ Voor Daniel Schwaab gelden min of meer dezelfde tips en lessen. De Duitser speelde geen sterke partij in Almelo, veroorzaakte een penalty en liet Armenteros vrij inschieten nadat Schwaab Armenteros ‘kwijt’ was bij de voorzet vanaf de rechterkant.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here