Home Nieuws L’Équipe: PSV bood 8 miljoen euro voor Angelo Fulgini, speler teleurgesteld na...

L’Équipe: PSV bood 8 miljoen euro voor Angelo Fulgini, speler teleurgesteld na afketsen transfer naar PSV

5148
0

De lezing van Franse media op Deadline Day was dat PSV een bod uitbracht en in onderhandeling zou zijn met Angers over middenvelder Angelo Fulgini.

In de vooravond van Deadline Day werd er vanuit PSV ontkent dat er een bod op de middenvelder zou zijn uitgebracht. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad was er bij PSV niets bekend over onderhandelingen met Angers over Angelo Fulgini.


Het Franse medium RMC wist in de voormiddag te melden dat PSV en Angers in serieuze onderhandelingen waren over de middenvelder van de Ligue 1 club. Er zou een bod van zeven tot acht miljoen euro uitgebracht zijn op Fulgini. Dat meldt L’Équipe. Van een transfer kwam het echter niet, wat teleurstelling bij de speler zelf veroorzaakte.

Zowel RMC als L’Équipe blijven woensdag bij de lezing dat PSV wel degelijk zeven tot acht miljoen euro op de aanvallende middenvelder heeft geboden en dus in serieuze onderhandelingen met de speler en zijn werkgever Angers is geweest. De Franse club vroeg echter vijftien miljoen voor haar uitblinker en dus ketste de transfer af, aldus L’Équipe.

Het zakelijk gevolg en Fulgini zelf waren naar verluidt ’teleurgesteld’ door het afketsen van de veelbelovende transfer naar PSV. Angers zat nu eenmaal te hoog in de boom met de transfersom. ‘Middenvelder Angelo Fulgini van Angers was niet in beeld om PSV te versterken. Geen contact mee geweest afgelopen dagen’, schreef PSV-watcher Rik Elfrink eerder op Twitter.