Home Nieuws Leizpig doelman Yvon Mvogo zag transfer naar PSV in eerste instantie niet...

Leizpig doelman Yvon Mvogo zag transfer naar PSV in eerste instantie niet zitten

9087
0

Transfers in Corona tijd zijn anders dan ze gewoon zijn. Clubs worden creatiever in combinatie met minder geld uitgeven.

Zo’n deal lijkt PSV ook tegemoet te gaan wat betreft de beoogde nieuwe eerste doelman. PSV gaat Yvon Mvogo namelijk niet voor één jaar, maar voor twee jaar huren van RB Leipzig. Dat meldt het Duitse Boulevardblad BILD, dat eveneens weet dat de doelman op weg is naar PSV.

Roger Schmidt wil een meevoetballende keeper hebben en lijkt daar dus zijn zin in te krijgen. Jeroen Zoet en Lars Unnerstall moeten op hun tellen passen met de komst van de nieuwe doelman.

Het contract van Mvogo bij Leipzig loopt nog tot 2021. Het is de bedoeling dat hij in ieder geval voor drie jaar verlengt voor hij de transfer naar PSV maakt, meldt BILD. ‘Een slimme move van technisch directeur Markus Krösche’, schrijft BILD over Mvogo.

PSV was overigens wel bereid om Mvogo voor enkele miljoenen te kopen, maar kwam er met de Duitse club niet uit. Daarop is besloten dat hij in Duitsland zijn contract met drie jaar verlengt en twee jaar op huurbasis naar Eindhoven zal vertrekken.

Volgens BILD zag Mvogo een transfer in eerste instantie niet zitten. Hij wilde in de Bundesliga blijven. Hertha BSC en Schalke 04 hadden belangstelling, net als een Spaanse club. ‘Maar alleen PSV bleef geïnteresseerd’, schrijft BILD, waarna de Zwitserse international alsnog overstag ging.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here