Home Nieuws Leicester keeper Schmeichel op de hoogte van sfeer Philips Stadion: ‘Ik verwacht...

Leicester keeper Schmeichel op de hoogte van sfeer Philips Stadion: ‘Ik verwacht een geweldige sfeer’

974
0

PSV en Leicester City gaan donderdagavond bepalen wie er door gaat naar de halve finale van de UEFA Conference League.

De wedstrijd zal zich gaan afspelen in een uitverkocht Philips Stadion. PSV zet in op de halve finale van het nieuwe toernooi en dat betekent dat voor het eerst sinds 2005 een Europese halve finale bereikt kan worden. Aan Engelse kant is het net weer even anders gesteld. Leicester City kan de eerste halve finale in de historie bewerkstelligen.

In Engeland rekent men op een zware strijd in een sfeervol Philips Stadion. ‘Het wordt een zware wedstrijd. PSV heeft een sterke ploeg en staat in de Nederlandse competitie kort achter Ajax’, aldus de Deense keeper Schmeichel op de persconferentie in het Philips Stadion.

Leicester City wordt door de Engelse media al dagenlang gewezen op een hectische sfeer in het Philips Stadion. ‘Ik verwacht een geweldige sfeer in het stadion, maar daar weten wij mee om te gaan. We hebben eerder zware Europese uitwedstrijden gespeeld, zoals tegen Stade Rennais. Toen wisten we het hoofd boven water te houden. Of het kan eindigen in een penaltyserie? Laten we hopen dat het niet zo ver komt, maar als dat het geval is, begin ik daar met veel vertrouwen aan’, zei Schmeichel, die dit seizoen drie keer een penalty stopte, twee in de Premier League en één in de Europa League.

De Deense keeper van dienst sprak zich ook nog uit over een eventuele strafschoppenserie in Eindhoven. De keeper van de Engelsen benadrukte dat hij daar weinig trek in heeft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here