Home Nieuws Leeuwarder Courant: Engelse clubs, Augsburg en Sporting concreet voor van Ewijk

Leeuwarder Courant: Engelse clubs, Augsburg en Sporting concreet voor van Ewijk

743
1

Milan van Ewijk heeft over belangstelling niets te klagen en dus kunnen we concluderen dat PSV veel concurrentie heeft voor rechtervleugelverdediger van Ewijk.

De Leeuwarder Courant meldt dat ook het Duitse FC Augsburg is één van de clubs is die ook interesse heeft in de rechtsback van de club uit Friesland. Niemand heeft zich echter al bij sc Heerenveen gemeld voor Van Ewijk, weet de krant te melden over de gewilde verdediger.

PSV lijkt serieus in de markt te zijn voor van Ewijk maar dat geldt ook voor clubs uit de Premier League en het Championship. In Duitsland is het Augsburg en vanuit Portugal klinkt de naam van Sporting Lissabon als mogelijk nieuwe werkgever voor de in Amsterdam geboren verdediger.

Zowel Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden dat geïnteresseerde clubs een bedrag van tussen de vijf en zes miljoen euro op tafel moet leggen om Van Ewijk over te kunnen nemen van de Friezen. Echter meldt de Leeuwarder Courant dat genoemde prijs niet van sc Heerenveen afkomstig is. De club zou nog geen concrete vraagprijs willen noemen omdat dat de onderhandelingspositie zou verslechteren maar ook omdat clubs zich niet concreet gemeld hebben voor de verdediger.

Naar aanleiding van de interesse van Sporting Lissabon, werd onderstaand filmpje over van Ewijk online gezet.

Milan van Ewijk staat er dus goed op bij tal van Europese clubs, waaronder PSV. De verwachting is dat PSV zich op korte termijn gaat melden bij sc Heerenveen. De vraagprijs zou 5 miljoen euro bedragen.


Vorig artikelHoe talentvolle NEC’er Proper al meermaals naar PSV kon verhuizen: ‘PSV was er het vroegst bij’
Volgend artikelSuperlatieven en lofuitingen over ‘centrale spits’ Cody Gakpo kennen bij VI geen grenzen

1 REACTIE

  1. Hallo vrienden, ik ben zo blij vandaag dat ik mijn lening van Mark lening Ltd met succes op mijn rekening heb gekregen om mijn rekeningen te betalen en goed voor mijn gezin te zorgen, als je ook een lening nodig hebt, mis deze kans dan niet om hem te e-mailen en de jouwe te krijgen neem ook nu contact met hen op ([email protected]) of whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in