Home Nieuws Leeds United vastberaden voor Cody Gakpo, Engelse club gaat voor winterse transfer...

Leeds United vastberaden voor Cody Gakpo, Engelse club gaat voor winterse transfer Gakpo

1230
0

Leeds United is vastberaden in de zaak Cody Gakpo. De Engelse Premier league club wil van geen wijken weten en komt terug voor de aanvaller.

De technisch directeur Orteta vloog vorige week woensdag zonder Gakpo en zijn zakelijke gevolg terug naar Leeds maar zei er ondanks de grote teleurstelling al meteen bij dat hij van plan is terg te komen voor de buitenspeler. De Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano meldt via Twitter dat de Premier League-club in de winter terugkomt bij PSV voor een transfer van Gakpo.

Leeds treft voorbereidingen om het bod van vorige week woensdag te overtreffen. De club weet wat het op tafel moet leggen om Gakpo in Eindhoven los te weken. Gakpo staat bovenaan de lijst bij de laag geklasseerde Premier League club. Romano voorspelt echter dat het niet makkelijk gaat worden voor Leeds omdat er na het WK ook andere clubs in de rij zullen staan voor Gakpo, die normaal gesproken zeker is van WK deelname in Qatar.

Voor Gakpo speelde het WK ook een rol in zijn keuze om toch bij PSV te blijven. Bondscoach Louis van Gaal wees hem erop dat een transfer niet ideaal is zo enkele maanden voor een groot toernooi.


Vorig artikelFC Twente – PSV dreunt nog flink na, analisten kraken instellling PSV
Volgend artikelDe Mos wijst naar ‘nieuwe linksback’ en naar Ramalho: ‘Ramalho is niet fit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in