Home Nieuws Leeds United vastberaden inzake transfer Cody Gakpo: ‘We komen terug in de...

Leeds United vastberaden inzake transfer Cody Gakpo: ‘We komen terug in de winterstop’

1325
0

Verbolgen, verrast en verbijsterd. Die termen werden de wereld in geslingerd door verschillende media na het omschrijven van de gemoedstoestand van Leeds United directeur Orta.

De technische baas van Leeds United was namelijk verbolgen, verrast en verbijsterd na het horen van het besluit van Cody Gakpo niet op het aanbod van de club uit de Eastlands van het Verenigd Koninkrijk in te gaan.

Volgens het Eindhovens Dagblad zou men in Leeds denken dat Louis van Gaal een transfer naar Leeds hebben afgeraden met het oog op het WK in Qatar. Daartoe zou Cody Gakpo mede zijn besluit hebben genomen bij PSV te blijven. “Dit kan helemaal niet, ik ben compleet verbijsterd”, zei Orta over het afketsen van de transfer naar zijn club. Leeds bleek al vrijwel rond te zijn met PSV en dat betekende een transfersom van om en nabij de 43 miljoen euro, welke door bonussen nog op kon lopen tit richting de 50 miljoen euro.

Echter is Leeds United vastberaden zich nog een keer te melden voor Cody Gakpo. “We blijven werken aan de komst van Gakpo. Nu is het tijd om ons te focussen op ons project en onze support te laten zien aan trainer Jesse March en zijn staf, want zij doen het erg goed op het moment”, laat de voorzitter via Twitter weten. Naar alle waarschijnlijkheid zal Leeds United dus in de winter zich weer melden voor Gakpo. “Ik kom terug in de winter”, doelt de technische baas van Leeds United op Gakpo en een eventuele winterse transfer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here