Home Nieuws Leeds United concreet in de markt voor Philipp Max, PSV laat verdediger...

Leeds United concreet in de markt voor Philipp Max, PSV laat verdediger opnieuw niet gaan

1821
0

PSV houdt Philipp Max voorlopig aan zijn contract. De club wenst vooralsnog niet mee te werken aan een transfer naar welke club dan ook.

Dat er clubs concreet zijn voor Max is geen geheim meer. Enkele weken terug was Union Berlin concreet in de markt voor de verdediger. Leeds United is inmiddels ook concreet geïnteresseerd in Max. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdag.

Max mag mogelijk wel vertrekken in de loop van augustus, weet de krant nog te melden. Dat heeft natuurlijk ook van doen met de magere bezetting in de defensie en met name de blessure van Mauro Junior is debet aan het niet willen transfereren van Max.

De weken van de waarheid breken aan en Ruud van Nistelrooij en PSV willen met een vaste groep spelers toewerken naar de cruciale wedstrijden. Max zal dus nog even geduld moeten betrachten. Eerder was Union Berlin al concreet voor Max. De interesse vanuit de Premier League zou PSV bij een enorm bod misschien van gedachten kunnen doen laten veranderen maar voorlopig lijkt de club de poot stijf te houden.

In de zomer van 2020 betaalde PSV nog ruim zeven miljoen aan Bundesligaclub FC Augsburg om de international van Duitsland over te nemen.


Vorig artikelHet plan voor steun aan Ihattaren ingevuld: ‘In de tiende minuut applaus voor Mo, dan 0-5 van Ajax winnen’
Volgend artikelGaan Savinho en Branthwaite in Amsterdam debuteren? PSV heeft werkvergunningen binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in